rujan
50€
34€
srpanj, kolovoz
66€
50€
 
4+1
2+1
svibanj, lipanj
50€
34€

Poštovani posjetitelji.

Dobro došli na web stranice apartmana Prigradica. Naš objekt se nalazi u Prigradici na otoku Korčuli, četiri kilometra udaljenoj od Blata. Smješten je u prvom redu uz more, na samoj plaži u mirnijem dijelu mjesta. Sastoji od pet komfornih apartmana, od toga tri apartmana 2+1 i dva apartmana 4+1. Svi apartmani su kompletno opremljeni i imaju balkone ili terase s pogledom na more. U sklopu objekta na raspolaganju imate vanjski roštilj, perilicu rublja i mjesto za odlaganje sportskih rekvizita.

Apartmani 2+1 sastoje se od kuhinje/dnevnog boravka, spavaće sobe i kupaonice. U spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, a u dnevnoj sobi je trosjed koji se po potrebi moze koristiti kao ležaj. Kuhinja je opremljena električnom pločom sa četiri kuhala (nema pećnice) i hladnjakom sa zamrzivačem. Površina apartmana 2+1 iznosi 32-34 kvadratna metra.

Apartmani 4+1 sastoje se od kuhinje/dnevnog boravka, dvije spavaće sobe i kupaonice. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet, a u drugoj dva odvojena ležaja. U dnevnoj sobi je trosjed koji se po potrebi može koristiti kao ležaj. Kuhinja je opremljena električnom pločom sa četiri kuhala (nema pećnice) i hladnjakom sa zamrzivačem. Površina apartmana 4+1 iznosi 50 kvadratnih metara.

Provedite svoj godišnji odmor u apartmanima Prigradica te uživajte u plažama i prirodnim ljepotama otoka Korčule.

informacije i rezervacije: + 385 98 383 191